Чому ви любите або не любите Хоростків? - Хоростків - Місто - Форум м. Хоростків
| Чому ви любите або не любите Хоростків? |
| maksi | Дата: Середа, 20.08.2008, 22:59 | Повідомлення # 1 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача maksi |
|
Загадковість
|
Особисто я в Хоросткові живу порівнянно недавно. Але уже встигла полюбити це маленьке місто. Правда не зразу. Проміняла велике місто - на наш маленький Хоростків.Спочатку важко було привикнути, але зараз сміливо можу назвати Хоростків своїм, разом з його проблемами і недоліками, тепер навіть скучаю, коли на деякий час приходиться ненадовго його покинути. Тепер в Хоросткові моя сім"я, мій дім,моя робота. Мій спокій, мій затишок і моя пристань. І за це я його люблю. Хотілось би почути думки тих, хто живе тут від народження, тих хто жив в Хоросткові, але зараз далеко, тих хто просто приїжджав сюди в гості чи був проїздом.
|
| |
| | |
| Core | Дата: Четвер, 21.08.2008, 00:14 | Повідомлення # 2 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Core |
|
Простенький користувач
Статус: [ Вільний]
Додатково
|
Я в Хоростків приїхав коли мені було 5 років. Не можу скзати що люблю його чи не люблю. Як і кожне містечко, в нього свої недоліки і свої особливості. Але він для мене давно рідним став, тому дуже скучаю навіть за тими ямами великими посеред дороги.
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | |
| Лянуська | Дата: Четвер, 28.08.2008, 13:33 | Повідомлення # 3 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Лянуська |
|
Вона не знає, що Заблукала в Контакті)))
|
всюди добре,але вдома найкраще!люблю Хоростків,яким би він не був!єдине,шо мені не подобається - дуже засмічений,але це вже люди винні
|
| |
| | |
| Core | Дата: Четвер, 28.08.2008, 14:04 | Повідомлення # 4 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
На рахунок сміття - це боюча тема, як і дороги
_____________________________________________________________ Дістали ваші "Привіт, як справи?"
|
| |
| | | | |
| Core | Дата: Четвер, 28.08.2008, 14:16 | Повідомлення # 6 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
Ні дороги це не ще таке. О цей участок біля прохідної до цукрового - якби хто не знав і на швидкості влетів - забився би. І все ж завдяки цьому хоростків неповторни
|
| |
| | |
| YUKI | Дата: П'ятниця, 29.08.2008, 10:41 | Повідомлення # 7 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача YUKI |
|
Заблукала в Контакті)))
|
А я люблю Хоростків,тому мене там часто можна побачити)))Але і Тернопіль люблю,бо то місто,в я кому я живу)))
Життя - прекрасна річ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| | |
| Prada | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 14:53 | Повідомлення # 8 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Prada |
|
Досвідчений користувач
|
Я неймовірно люблю Хоростків!!!Люблю,коли йдеш по місту і всіх знаєш,до всіх вітаєшся,з кожним маєш про щось поговорити.Люблю наші краєвиди,особливо вечірні.Люблю Хоростків,бо знаю тут кожний куточок.Люблю Хоростків,бо я до нього звикла!
|
| |
| | |
| maksi | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 15:00 | Повідомлення # 9 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача maksi |
|
Загадковість
|
А коли поїдеш вчитися, Prada, то перші місяці навчання ще більше заскучаєш!...
|
| |
| | |
| Core | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 15:43 | Повідомлення # 10 |
Нагороди користувача
|
Простенький користувач
Додатково
|
ага. а потім звикнеш. ідеш по чужому місту. з кожним третім вітаєшся, маєш про що поговорити...
|
| |
| | | | |
| Zlatka | Дата: Неділя, 28.12.2008, 22:55 | Повідомлення # 12 |
Нагороди користувача
| Нагороди користувача Zlatka |
|
Користувач
|
Напевно, ніхто не здивується, якщо і я напишу, що люблю своє рідне містечко. Не можу сказати, правда, що я плачу за ним, перебуваючи далеко від дому, чи у мене, коли я тут, появляється якийсь особливий настрій. Та мушу визнати, що якось підсвідомо шукаю знайомих людей серед сотень облич, яких зустрічаю кожного дня на вулиці чи в транспорті і чомусь радію, коли побачу хоча б когось схожого на кого-небудь із хоростківчан.
|
| |
| |
|
Хостинг від uCoz
|