Додати новину Статті Сайт Хоростків України Світ Мандрівки Афіша Спорт
Червень 2007 Липень 2007 Серпень 2007 Вересень 2007 Жовтень 2007 Листопад 2007 Грудень 2007 Січень 2008 Лютий 2008 Березень 2008 Квітень 2008 Травень 2008 Червень 2008
Додати фото Головна сторінка Головний розділ Хоростків і Ми Загальний альбом Ретро-альбом 24.08.07 Дендропарк взимку
Головна Новорічний вогник 2008 - школа №2 Відео by Did Panas Завантаження
Навігація Історія коротко Передмова Хвилі історії Нова доба Сільськогосподарська наука Зелена скарбниця поділля Церковні храми, пам'ятники, музеї, галереї Відомі люди та гості міста Поїзди Таксі Автобуси Карти міста
Головна Нові повідомлення Правила форуму Користувачі Пошук повідомлень
Додати оголошення Головна Нерухомість Авто-мото-вело Ремонт-будівництво Побутова техніка Мобільний зв'язок Комп'ютери Фото техніка Тварини та рослини Туризм Робота Інше
Головна Перемилів Сорока Клювинці Карашинці Говилів Яблунів Хлопівка Увисла
Радіо-онлайн Гостьова книга Юзербари Генератор смайлів Адміністрація Реєстрація пошти

Чому ви любите або не любите Хоростків? - Хоростків - Місто - Форум м. Хоростків

Сторінка 1 з1
Модератор форуму: Bugagaga 
Форум м. Хоростків » Місто » Хоростків » Чому ви любите або не любите Хоростків? (Ваші думки і аргументи!)
Чому ви любите або не любите Хоростків?
maksiДата: Середа, 20.08.2008, 22:59 | Повідомлення # 1
Нагороди користувача
Загадковість
Репутація: 9 [0%]
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Особисто я в Хоросткові живу порівнянно недавно. Але уже встигла полюбити це маленьке місто. Правда не зразу. Проміняла велике місто - на наш маленький Хоростків.Спочатку важко було привикнути, але зараз сміливо можу назвати Хоростків своїм, разом з його проблемами і недоліками, тепер навіть скучаю, коли на деякий час приходиться ненадовго його покинути. Тепер в Хоросткові моя сім"я, мій дім,моя робота. Мій спокій, мій затишок і моя пристань. І за це я його люблю. Хотілось би почути думки тих, хто живе тут від народження, тих хто жив в Хоросткові, але зараз далеко, тих хто просто приїжджав сюди в гості чи був проїздом.

CoreДата: Четвер, 21.08.2008, 00:14 | Повідомлення # 2
Нагороди користувача
Простенький користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Я в Хоростків приїхав коли мені було 5 років. Не можу скзати що люблю його чи не люблю. Як і кожне містечко, в нього свої недоліки і свої особливості. Але він для мене давно рідним став, тому дуже скучаю навіть за тими ямами великими посеред дороги.

ЛянуськаДата: Четвер, 28.08.2008, 13:33 | Повідомлення # 3
Нагороди користувача
Вона не знає, що Заблукала в Контакті)))
Репутація: 14 [1%]
Статус:
[ Вільний]
Додатково
всюди добре,але вдома найкраще!люблю Хоростків,яким би він не був!єдине,шо мені не подобається - дуже засмічений,але це вже люди винні

CoreДата: Четвер, 28.08.2008, 14:04 | Повідомлення # 4
Нагороди користувача
Простенький користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
На рахунок сміття - це боюча тема, як і дороги

ЛянуськаДата: Четвер, 28.08.2008, 14:10 | Повідомлення # 5
Нагороди користувача
Вона не знає, що Заблукала в Контакті)))
Репутація: 14 [1%]
Статус:
[ Вільний]
Додатково
дороги - то ше таке,мені більше не подобається,коли люди йдуть і нагло викидають стіття на землю і їм так тяжко дойти до смітника angry

CoreДата: Четвер, 28.08.2008, 14:16 | Повідомлення # 6
Нагороди користувача
Простенький користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Ні дороги це не ще таке. О цей участок біля прохідної до цукрового - якби хто не знав і на швидкості влетів - забився би. І все ж завдяки цьому хоростків неповторни biggrin

YUKIДата: П'ятниця, 29.08.2008, 10:41 | Повідомлення # 7
Нагороди користувача
Заблукала в Контакті)))
Репутація: 23 [2%]
Статус:
[ Музика]
Додатково
А я люблю Хоростків,тому мене там часто можна побачити)))Але і Тернопіль люблю,бо то місто,в я кому я живу)))

Життя - прекрасна річ!!!!!!!!!!!!!!!!!

PradaДата: Понеділок, 22.12.2008, 14:53 | Повідомлення # 8
Нагороди користувача
Досвідчений користувач
Репутація: 2 [0%]
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Я неймовірно люблю Хоростків!!!Люблю,коли йдеш по місту і всіх знаєш,до всіх вітаєшся,з кожним маєш про щось поговорити.Люблю наші краєвиди,особливо вечірні.Люблю Хоростків,бо знаю тут кожний куточок.Люблю Хоростків,бо я до нього звикла!

maksiДата: Понеділок, 22.12.2008, 15:00 | Повідомлення # 9
Нагороди користувача
Загадковість
Репутація: 9 [0%]
Статус:
[ Вільний]
Додатково
А коли поїдеш вчитися, Prada, то перші місяці навчання ще більше заскучаєш!...

CoreДата: Понеділок, 22.12.2008, 15:43 | Повідомлення # 10
Нагороди користувача
Простенький користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
ага. а потім звикнеш. ідеш по чужому місту. з кожним третім вітаєшся, маєш про що поговорити... happy

PradaДата: Понеділок, 22.12.2008, 15:59 | Повідомлення # 11
Нагороди користувача
Досвідчений користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
maksi, я не сумніваюся,що заскучаю,і заплачу не раз... cry Але вчитися також треба biggrin

ZlatkaДата: Неділя, 28.12.2008, 22:55 | Повідомлення # 12
Нагороди користувача
Користувач
Статус:
[ Вільний]
Додатково
Напевно, ніхто не здивується, якщо і я напишу, що люблю своє рідне містечко. Не можу сказати, правда, що я плачу за ним, перебуваючи далеко від дому, чи у мене, коли я тут, появляється якийсь особливий настрій. Та мушу визнати, що якось підсвідомо шукаю знайомих людей серед сотень облич, яких зустрічаю кожного дня на вулиці чи в транспорті і чомусь радію, коли побачу хоча б когось схожого на кого-небудь із хоростківчан.

Форум м. Хоростків » Місто » Хоростків » Чому ви любите або не любите Хоростків? (Ваші думки і аргументи!)
Сторінка 1 з1
Пошук:

Хостинг від uCoz